Tupperware Malaysia| Alor Setar |eBay |

Disini segalanya bermula…..

Ecommerce Shopping Store – Ammarzone.com

Salam, ..

Sejak sekian kalinya syukur kepada ilahi  kerana masih wujudnya blog ini . In sha allah  ammar akan pastikan blog in akan terus wujud dan akan mula menulis kembali dalam entry-entry seterusnya. Sejak banyak masa dihabiskan di facebook dan ebay , blog ini  sudah bersawang dan dibiarkan tidak ada update2 terbaru .

Ammar di sini sebenarnya  nak habaq kat hampa  macam orang kedah kata  ecommerce terbaru iaitu ammarzone.com. Wujudnya ammarzone untuk menghimpunan bisnes yang ammar lakukan selama ini dan hobi2 yang ada yang telah ammar tukarkan kepada menjana wang . so welcome to all . klik photo dibawah.

 

 

Produk Natuwrel by WR empire

Salam.. salah satu produk kecantikan yang menggunakan bahan dari tumbuhan semulajadi telah mula mendaptkan tempat di Malaysia . lebih 500 pengedar untuk produk natuwrel , hari ini  disiarkan d surat khabar Kosmo ..  untuk maklumat lanjut boleh layari  dengan klik www.wrempire.com.my

natuwrel

natuwrel

Kopi Rerama bukan sekadar kopi biasa

kopi_R1

Review kali ini berkenan kopi rerama salah satu dari asas Daun Rerama. Terdapat banyak khasiat hasil dari minum kopi rerama ini . Baca di bawah untuk mengetahuinya  :-

#KENCING_MANIS Kawan Saya Dari 13 #TURUN JADI #NORMAL Hanya Amal Minum KOPI RERAMA. Juga Boleh #KURUS
==========================================
Jika TUAN/PUAN ada Masalah Kencing Manis, Darah Tinggi, Kolesterol, Gout, Selalu Keletihan… Saya Sarankan Amal Minum #KOPI_RERAMA ini. InsyaAllah Boleh Lega.
==========================================
.
.
#KOPI_RERAMA_BUKAN_SEKADAR_KOPI_BIASA

Kesan seawal 3 hari. Amalkan minum kopi Rerama selama 3 hari berturut-turut anda pasti akan merasai perubahannya.

Apa khasiatnya?

Jika diamalkan setiap hari :

kopi_R2

kopi rerama

? Bacaan gula turun dengan mendadak
? Tekanan darah tinggi kembali normal
? Sel kanser mulai musnah
? Simpton2 resdung hilang begitu sahaja
? Sakit urat dan otot berkurangan
? Migrain dapat diatasi
? Urik asid berkurang, Gout hilang
? Masalah berkaitan usus dapat diatasi.
.
.
#Testimoni_1:

[Read the rest of this entry…]

Sale tupperware Malaysia Hello Kitty Limited Edition

Salam sahabat ammbiz.com. Untuk kali ini post akan tertumpu kepada  blog lovetupperware yang menjual  perkakasan rumah iaitu tupperware Malaysia. Untuk bukan November 2016 ini  apa yang menarik ialah tuperware hello kitty .

hellokitty-11

hello kitty

 

Ia sangat cantik dan berbaloi untuk mendaptkan. Dapatkan 1 set warna pink tone untuk anak gadis anda. Anak anda pasti akan suka sangat . Anda boleh juga dapatkan set hello kitty tupperware seperti dibawah.

 

hellokitty-10

hello kitty

 

Untuk semua di atas boleh klik link di sini untuk dapatkan harganya  ” Hello Kitty ” 

 

 

 

Teh Rerama Al-Shifa

Salam pengunjung  ammbiz.com . ini Teh Rerama Al-Shifa

Untuk kali nie, saya akan review satu produk yang sedang mendapat permintaan tinggi kerana khasiatnya. Produk ini mendapat pilihan di hati pengguna walaupun beribu produk kesihatan di pasaran . Keberkesanan produk ini adalah salah satu alternatif untuk rawatan yang ada sekarang.

Tahukah anda bahawa daun rerama mempunyai khasiat tersendiri untuk merawat penyakit KANSER/BARAH serta sakit-sakit kronik yang lain…

penggunaan  Teh Rerama Al-Shifa  untuk merawat penyakit kanser merupakan satu ikhtiar…dan pakar2 perubatan telah mengesahkan bahawa daun rerama dapat merawat penyakit berkaitan sel darah merah.
rerama4

KAJIAN SAINTIFIK
Ujian makmal Institut Bioteknologi Melaka menunjukkan daun rerama mengandungi tiga belas sebatian kimia yang digunakan untuk menghasilkan pelbagai jenis ubat-ubatan.
Kajian saintifik penyelidik Jabatan Sains Bioperubatan, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM turut berjaya menemui ciri-ciri anti kanser dan anti keradangan pada tumbuhan berkenaan.
rerama3
Dari mana datangnya  Teh Rerama Al-Shifa ni?
Teh Daun Rerama ini kami ambil akar, batang dan daun dari pokok rerama ori dan proses sehalusnya dan dimasukkan ke dalam uncang berupa TEH. Itu jerk…benda yang sama, khasiat yang sama. Cumanya DALAM bentuk TEH ni senang nak buat dan mudah nak bawa ke mana sahaja

[Read the rest of this entry…]

DTXFit : solusi masalah buncit

masalah buncit

Salam ..

 

Nak lebih tahu dengan lanjut mengenai DTXFIT .. dapat selesai masalah perut buncit

harga asal RM85  , nak dapat harga DISKAUN

Hanya RM70

Harga RM70 . Wassap 012-5227957

Blog detail si sini  . klik..  DTXFIT

masalah buncit

 

Bagaimana Cellmaxx bertindak ?

cell1

Bagaimana cellmaxx bertindak?..bila kita makan cellmaxx ni sebab serbuk ianya mudah diserap Ingat CELLMAXX BUKAN UBAT UTK MENYEMBUHKAN PENYAKIT!!!!

Aiiiikkk habis tu apa?…
Biar saya terangkan sikit lagi
Ok badan kita ni ada sel
Dari dlm perut lagi kita ni terbina dengan sel…sikit demi sikit sel akan tumbuh hingga terjadinya janin dlm perut ibu kita…
Dan sel2 ini juga yg akan melindungi badan kita dari sakit. Selepas kita dilahirkan kita jadi manusia. Sel kita akan mati setiap masa dan badan kita akan gantikan sel baru…setiap anggota dlm badan ada tempoh sel tertentu mcm paru2 jantung hati kulit kuku kita semua ada jangka hayat. Sel baru akan tumbuh ganti sel lama.

MANA DTG SEL BARU NI?…
MANA KITA DAPAT? TULANG SUMSUM KITALAH YG MEREMBESKAN UTK MENGELUARKAN SEL2 INI. KALAU BADAN LUKA ATAU SAKIT..SEL INILAH YG MENYEMBUHKAN…DIA KELUAR DARI TULANG SUMSUM MASUK KE DARAH KITA DAN DIHANTAR KE SELURUH BADN KITA… TAPI BERAPA LAMA TULANG SUMSUM NI BOLEH BEKERJA?…

[Read the rest of this entry…]

Apakah bahan utama Cellmaxx ?

cellrecord

Ilmu Yg Doktor Riza Peturunkan Di NDO Semalam..2013 selama 9 bln dr reza turun naik ke US utk mendapatkan kebenaran kelulusan dri pihak sana utk membawa masuk AFA (alga hijau) ke sini.

AFA ni hanya terdapat di tasik klimak aregon usa. Ramai saintis2 membuat kajian hanya AFA ini saja yg dapat mengubati penyakit2 kronik didlm bdn. Byk journal yg ditulis oleh pakar2 perubatan. Istimewanya AFA ini sebenarnya telah tumbuh disana sebelum kewujudan manusia lagi. Di sekitar tasik ni org red indian yg dapat hidup sehingga lebih seratus tahun mereka berasa hairan apa yg membuatkan org red indian ini dpt hidup dengan umur yg panjang disekitar tasik ini. Apa rahsianya?

[Read the rest of this entry…]

Harga Cellmaxx

 

harga cellmaxx

Harga  Cellmaxx ni ialah seperti di bawah :-

 

1) Pakej Percubaan 1 Kotak CELLMAXX RM180(SEM) RM185(SS)

2) Pembelian 2 Kotak CELLMAXX+Keahlian Ruby RM300(SEM) RM310(SS)

3) Pembelian 10 Kotak CELLMAXX+Keahlian Sapphire RM1500(SEM) RM1550(SS)

4) Pembelian 20 Kotak CELLMAXX+Keahlian Emerald RM3000(SEM)RM3100(SS)

5) Pembelian 40 Kotak CELLMAXX+Keahlian Diamond RM6000(SEM) RM6200(SS)

 

Hubungi saya di alor setar atau di mana sahaja malaysia :-

call atau wassap 

012-5227957 Syed Ammar Faiz 

Cellmaxx Revolusi penjagaan kesihatan total

Salam semua pengunjung blog ammbiz.com(cellmaxx)

Hari ini saya akan share salah satu produk yang anda mungkin tidak tahu atau mendengar atau juga yang pernah anda dengar iaitu Cellmaxx . Apa itu cellmaxx dan apa kelebihan kepada kita. bagaimana ia berfungsi.

cellmaxx

CellMaxx ™ adalah makanan kesihatan berasaskan alga hijau biru  yang di kenali sebagai Aphanizomenon flos Aquae (AFA)  dari Tasik Klamath, Oregon, Amerikal Syarikat. 

Produk ini kaya dengan nutrisi lengkap seperti  Polisakarida, Phycocyanin, Klorofil, L-selectin ligand, Vitamin, Trace Mineral, Beta Karotena, Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA).

Kajian menunjukan pengambilan CellMaxx ™ sebanyak 1 ke 2 paket sehari mampu menyokong pemebeasan sel-sel stem dewasa daripada tulang sumsum dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

Penyelidikan baru juga menunjukkan Blue Gree Alga (Aphanizomenon flos Aquae/AFA) badan sokongan sistem penyembuhan semulajadi dan membantu menyembuhkan, menjana semula dan membaiki sendiri secara semulajadi.

Aphanizomenon flos Aquae juga terbukti secara klinikal untuk menyokong pembebasan Natural Killer (NK) Sel untuk menghapuskan sel-sel bermutasi dan sel-sel kanser daripada formula khas body.

Formula bioaktif AFA juga membantu memetabolismekan protein dan membantu menghapuskan sisa toksik menyokong badan dalam menentang patologi acuan, yis, kulat, dan virus.

[Read the rest of this entry…]

Shopping tupperware Murah

Shopping tupperware Murah

Produk terkenal  ini sudah tentu menang membeli  menang memakai. sekarang ia dilimpah dengan warna2 yang cantik dan memikat hati. Anda jangan ketinggalan untuk mendapatkan nya

Kepada yang sedang mencari produk kelengkapan rumah boleh ke blog ini dengan harga yang murah dan selamat untuk di beli .

Blog yg sudah lebih 8 tahun menjual produk tupperware tempatan dan dari luar negeri. Order melalui wassap atau mengisi borang order pun ada di sediakan.

tupperware

untuk membeli dapatkan contact number di bahagian atas kanan blog seperti link di bawah. selamat shopping

Klik di sini untuk ke blogshop tersebut klik  tupper

 dan

untuk katalong baru April 2016  klik katalog april 2016

Percutian di Krabi 2016

 

 

 

 

Terbaik boss trip ni saya bagi 5 bintang (farid- kuantan) . Percutian di Krabi 2016

 

 

Percutian di Krabi 2016

Percutian di Krabi 2016

 

PAKEJ KRABI 3HARI 2 MALAM

percutian krabi 2016

Percutian di Krabi 2016

(FULLBOARD WITH MEAL) 
Anda merancang untuk ke krabi ?
Masih mencari pakej yang terbaik Krabi?
Pakej sekali makan susah dapat di krabi?
.
.
Ya, syarikat kami adalah pilihan tepat anda !!
.
Dengan menyertai pakej yang kami sediakan, InshaAllah anda pasti berpuas hati !

? Servis yang terbaik
? Pakej termasuk Makanan yang halal dan lazat
? Lokasi naik dari ALOR SETAR
? Dilengkapi Insuran perjalanan

Percutian di Krabi 2016

Percutian di Krabi 2016

 

Percutian di Krabi 2016

Percutian di Krabi 2016

Testimoni pelanggan kami !
.
Terbaik boss trip ni saya bagi 5 bintang 
(farid- kuantan)
.
Termasuk:-
• Perkhidmatan Van VIP selama 3 hari 2 malam
• Pengurusan sempadan
• Khidmat Juru Pandu Thailand
• Perlindungan Insuran Perjalanan & Perlancongan (Thailand)
Penginapan City Hotel, Krabi Town
• Pakej island Hoping + snorkelling ( Full Pakej 4 island tour by speed boat)
• Boat untuk ke restaurant terapung
• Pakej makan/minum ( sarapan 2x, makan tengah hari 2x & makan malam 2x)= 6x
• Pengurusan Perjalanan mengikut Perancangan (altenary program)

 

Tidak termasuk;-
• Passport
• Bayaran menaiki gajah.

Berminat ke ??

krabi tour

 

speed boat krabi tour

 

krabi 2016

 

Date 29 april – 1 mei kekosongan 8 orang.

Cepat hubungi kami untuk booking tempat bagi trip ini !

 

? Call sekarang :  013-4756647  
? Call sekarang :  013-4756647
? Call sekarang :  013-4756647

 

  • Categories

  • Tag

  • October 2018
    M T W T F S S
    « Feb    
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Meta

  • FB

  • PR

    ammbiz.com Alexa/PageRank
  • Online

  • Alexa

    ammbiz.com Alexa/PageRank
  • visitor

    Flag Counter
  • Value thi site

  • mesiablog

    BlogMalaysia.com

  • ads

  • RSS Tupperware Malaysia| Alor Setar |eBay |

  • Sponsors